Начини на плащане - Cheap Flight Tickets

Начини на плащане

Плащане в брой се извършва само в ЛЕВА.
На адрес:
Адрес: Бизнес център Лозенец Бул. Никола Вапцаров № 35, ет. 6, офес 6А София 1407
Телефони: (+359) 24 92 83 76
Е-мейл: bileti@paravion.bg
 
Плащания чрез банков превод могат да бъдат извършвани към клон на Райфайзенбанк
 

Начина на плащане се избира по време на резервацията. Когато изберете „банков превод“, след завършване на резервацията ще ви бъде дадена информация за номерата на банковите сметки на Paravion.bg– можете да ги използвате, за да попълните платежно нареждане или вносна бележка както и физически в клон на банка, така и чрез електронно банкиране oт Райфайзенбанк към Райфайзенбанк.

 
Сумата може да се заплати в българска валута (BGN) или в евро (EUR).
 
За да платите с банков превод или депозит в нашата банкова сметка, моля свържете се с нас, за да потвърдим резервацията и  условията за плащане и ще Ви изпратим фактура проформa.
 
 
Плащане с банков превод / депозит в сметка се счита за потвърдена, когато платената сума е потвърдена в сметка на Паравион. Предаване на копие от платежното нареждане или вносна бележка от банката не се счита за потвърждение на плащането. Самолетни билети и туристически услуги ще се издадат само след като  плащането е повърдено по сметка на  Паравион. Агенти на Паравион проверяват плащанията по банковите сметки само от понеделник до петък между 9:00 до 18:00.
След плащането, клиентът трябва да изпрати  своевременно следната
информация: име на пътник, сума и банка, в която е извършено плащането
(и-мейл: bileti@paravion.bg , телефон: (+359) 24 92 8376)
Паравион не носи отговорност, ако плащането от клиента се извърши  по собствена инициатива,ако клиентът не уведоми Паравион за плащането или превода не е потвърден от страна на Паравион, докато резервацията е активна с валиден срок за плащане. В ситуация, в която парите се получат твърде късно, или клиентът не предупреди Паравион за плащането и  резервацията се анулирана от авиокомпанията, агенцията ще възстанови заплатената сума или ще помогне в намирането на алтернативен превоз на пътниците.
 
 
Това са нашите банкови детайли за превод по банков път.
 
Банкови сметки на Paravion.bg са:
 
 
Титуляр: S.C. PARAVION TOUR S.R.L.
 
Сметка в Лева
IBAN: BG29RZBB91551003310320
BIC: RZBB BGSF
 
Сметка в Евро
IBAN: BG82RZBB91551003310336
BIC: RZBB BGSF
 
Данни на получателя:
 
S.C. PARAVION TOUR S.R.L.
 
Palazzo Italia,
str. Nicolae Filipescu, Nr. 39-41
etaj 4, sector 2
Bucuresti, Romania
Идент. но/ID no J40/2714/ 15.03.2010
RO 26651851
 
 
Когато плащате по банков път, трябва да изпишете правилно банковата сметка, номера на резервацията и имената на клиента. Това ще ни позволи бързото и навременно издаване на самолетния билет.
 
Когато избирате плащане по банков път, трябва да имате предвид, че цената не е гарантирана до момента на покупката. Ваше задължение е да изпратите копие от платежното нареждане по електронна поща bileti@paravion.bg  веднага след осъществяване на плащането, и след това да се обадите на (+359) 24 92 83 76  , за да потвърдите дали документът е получен и се чете.
 
Нискотарифни авиокомпании:
 
 
При резервация на полети с нискотарифна авиокомпания, плащането трябва да се извърши възможно най-скоро Можете да платите по банков път или с кредитна / дебитна карта, след като служители на Paravion  осъществи  контакт вас. Mоже да се начисляват допълнителни такси (багаж, кредитна карта). "Моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти на Paravion.bg за потвърждение на цената на билета.
 
Редовни авиокомпании:
 
 
При резервация на полет с редовна авиокомпания автоматично се генерира дата, до която трябва да направите плащане. Ако не можете да извършите плащане и да изпратите потвърждение до определената дата, трябва да се свържете с консултант на Paravion.bg, за да проверите статуса на резервацията си.
 
Първоначално заявено плащане с банков превод винаги може да бъде променено на плащане с кредитна карта. За целта се обадете в центъра за обслужване на клиенти на Paravion.bg.
 
Забележка: В редки случаи може да настъпи промяна в цената с редовна авиокомпания. Авиокомпанията си запазва правото да анулира резервацията по-рано от изписаното в потвърждението за резервация.
 
Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на Paravion.bg.

 
Със кредитна или дебитна карта
 
1.Плащане с кредитна карта онлайн:
 
Това е един модерен и безопасен начин да плащате за резервираните услуги от интернет на страницата на сайта www.paravion.bg  директно от сайта.
Paravion Tour продава услугите си онлайн чрез онлайн платежни услуги на www.payu.ro.  По този начин можем да гарантираме, на нашите клиенти, безопасно и ефективно  онлайн плащане.
Можете да си купите нашите продукти онлайн, като следвате три стъпки:
 
А. Изберете продукта, който искате да закупите и кликнете върху "Купи сега!"
 
Б. Въведете вашата лична информация. Тази информация е необходима за правилната и ефективна обработка на поръчката от Вас. Въвеждането на личните данни се извършва с помощта на 128-битова SSL връзка. Личната информация не се прехвърлят на трети лица, нито от Paravion Tour, нито от PayU. Бъдете внимателни  да попълните формата на формуляра правилно и да посочите лицата, които ще се изпрафи фактурата. Електронната поща е много важна, защото информация за продукта ще бъде изпратен по електронната поща. Неправилно изписания е-мейл адрес забавя обработката на поръчката Ви. Освен това Paravion Tour и ePayment няма да могат да се свържат с вас и да ви информират за състоянието на Вашата поръчка.
Ако адреса за доставка е различен от адрес за фактуриране, моля, посочете това, като изберете менюто в края на формуляра. Изберете желания метод на плащане и потвърдете информацията, като изберете "Напред".
В. Въведете данните на кредитната / дебитна карта. Ако сте избрали начин на плащане "кредитна / дебитна карта" се изисква да попълните формуляр с информация за вашата карта. За плащания с кредитни / дебитни карти, издадени от Visa и MasterCard (Visa / Visa Electron и Mastercard / Maestro) се използва "3-D Secure", разработен от организациите онлайн със същото ниво на сигурност като тези на банкомат или на физическата среда, на търговеца. "3-D Secure" гарантира първо, че всяка информация за Вашата карта не се прехвърля и се съхранява във всеки един момент от нашите сървъри или от сървърите на PayU, тези данни се управляват директно от Visa и Mastercard системата. В допълнение, "3-D Secure" е система за удостоверяване на самоличността на притежателя на картата в електронната среда.  Процеса на удостоверяване се основава на защитния код, известен само на собственика и работи само с Visa или MasterCard. "3-D Secure" системата позволява онлайн пазаруване с всички карти, издадени съгласно лиценза на VISA или MasterCard, включително дебитни и електронни Maestro и Visa Electron. Приемат се и виртуални карти, издадени от тези компании.
 
2.Плащане с кредитна карта от дистанция:
За плащания с кредитни карти от дистанция, след Вашето изискване, ще получите линк на имейл адреса, с който можете да платите онлайн.