Полезна информация за сигурно плащане с кредитна карта - Cheap Flight Tickets

Полезна информация за сигурно плащане с кредитна карта

Напоследък интернет плащания са станали все по-често срещано явление за много българи. Предимствата на съвременните методи за плащане започва да дава плодове и според статистиката, онлайн заплащането е нещо естествено, в едно динамично общество.
 
Също така е вярно, че са се умножили и опитите за кражба на самоличност или измама. Това е феномен, който неизбежно съпътства развитието на пазара за платежни услуги онлайн. За да се насладите напълно безопасно на онлайн плащането, ние се надяваме, че следната информация ще Ви бъде от полза.
 
Комуникациите, които са между вас, като клиент на сайта www.paravion.bg  и Paravion Tour, като оператор на сайта www.paravion.bg, трябва да направим някои разяснения.
- само нашата агенция изпраща комуникационен имейл по отношение на плащането на самолетните билети и в този случай, нашите послания са персонализирани с идентификация на подателя.
- e-Payment - процесор за електронно плащане онлайн на уеб сайта www.paravion.bg изпраща само съобщения за потвърждение или отхвърляне на плащането, без да се изискват допълнителни данни, като например: актуализиране на номера на банкови сметки или предоставянето на карта или ПИН кодове, пароли или други кодове.
 
Следователно всяко подозрително съобщение трябва да бъде съобщено на нас и на e-Payment, ако се отнася до актуализиране на банкова информация, във връзка с обработването на плащането.
 
Ето някои съвети, които могат да Ви помогнат за да се избягнат pishing атаки (кражба на лична информация / поверителна информация)
** Не отговаряйте и не отваряйте линкове в имейли, които искат лични, финансови данни или детайли за достъп до сметката Ви.
** Проверка на съобщенията в полета: адрес " From " и "Return-Path", които Ви изискват лична информация, трябва да имат един и същ източник.
** Вместо да отваряте линкове от имейла Ви, отворете линка директно от уеб сайта чрез въвеждане на уеб адрес в браузъра, използвайки опцията  cut/paste или като използвате bookmark. 
** Ако сте на защитена страница, проверете " https " в началото на URL и иконата във форма на катинар в браузъра.
** Уверете се, че всички програми antivirs и spyware, браузър и patch за сигурност на вашия компютър се актуализират до последната версия, сканирайте системата периодично. 
** Преглеждайте вашите сметки редовно и проверявайте дали е имало случай на неразрешена дейност.
** Използвайте браузър, който има anti -pishing филтър (Firefox, Internet Explorer или Opera).
 

Желаем ви приятно сърфиране в сайта www.paravion.bg!