Самолетни билети онлайн от Paravion: електронен самолетен билет - Cheap Flight Tickets

Самолетни билети онлайн от Paravion: електронен самолетен билет

Електронният самолетен билет е важно събитие в развитието на въздушния транспорт.
От 1 юни 2008 г. Всички авиокомпании-членове на IATA (означава Международната асоциация за въздушен транспорт) започнаха да издават само електронни билети. Дори и преди този дата е имало много фирми, които вече са прилагали електронно издаване на самолетни билети. Eлектронния билет е създаден от необходимостта и удобството с напредъка на най-великото изобретение на 20-ти век: интернет.
Електронните медии за маркетинг и плащане на самолетни билети представлява крачка напред от традиционните хартиени билети, които трябваше да се отпечатват и да се съхраняват внимателно до последния полет на пътуването.
 
С електронния самолетен билет забравяте за всички притеснения. Самолетния билет ще Ви бъде доставен директно на вашия имейл веднага след потвърждение на плащането, премахвайки времето и разстоянието, което щяхте да загубите при конвенционалните самолетни билети от хартия.
Можете дори да отпечатате Вашия електронен самолетен билет или – ако нямате тази възможност - можете да представите личните си документи, данните които са използвана при резервацията, директно на летището. Повечето авиокомпании предлагат услуги за check-in онлайн с помощта, на който можете да разпечатате бордната си карта въвеждайки номера на самолетния билет, така избягвате опашките и чакането за check-in на летището.
 
Системите за резервация и авиокомпаниите ви предоставят възможност да проверите маршрута на полета Ви. Например, Amadeus Check My Trip предоставя информация за издадения електронен самолетен билет: час на заминаване, летище, терминала за заминаване, типа въздухоплавателно средство, вид на менюто, място в самолета (когато сте избрали такова), междинни кацания и времето за връзки, очакваното време на пристигане и др. Авиокомпаниите също така Ви предлагат чрез техните собствени портали за интернет да проверите за резервация и / или електронния самолетен билет, независимо от кого са били издадени.
 

Следователно, електронния самолетен билет се превърна в реалност. Електронните самолетни билети представляват свободата на движение, лекота в употребата,  безопасност за данните, бърз и лесен достъп до най-модерните и най-сигурните средства за транспорт: въздушен транспорт.
Paravion.bg Ви приветства с електронен самолетен билет, за да Ви предложи 100% опит онлайн.