Самолетни билети до Виена | София - Виена

Самолетни билети Виена - Австрия

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 15400
Пътуване до Виена? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Полети до Виена - Един добър избор

Полети до Виена - Един добър избор
Във Виена, пролетта може да експериментирате по-интензивно, отколкото във всяка друга столица: повече от половината от града е зелено пространство. И виенските жители се възползват от тази уникална възможност и е интегрирана в ежедневния им живот. И благодарение на музикалните фестивали, театрите и дизайнът, Виена показва лицето си в този период, като най-весела и непринудена. Paravion.bg предлага, в допълнение към доставката на самолетните билети до Виена, информация за хотели в австрийската столица, за желания период на пътуване, и в зависимост от любимите ви места за настаняване. След като сте избрали правилната оферта за самолетни билети до Виена, можете да направите резервации онлайн и дори да паправите check-in директно на нашия сайт, избягвайки дългото чакане на летището.
Климт 2012: Една целувка, която променя света.
През 2012 г. той би навършил 150 години, един от водещите австрийски художници: Густав Климт. Негови картини и особено известната картина "Целувката" са с право видяни като началото на модерната епоха в изкуството. Климт прекарва по-голямата част от времето си във Виена и тази година ще бъде отбелязан като художник с множество изложби.
 
 
Виена разцъфва
Виена през пролетта е пълна със живот - тази грижа е  естествена и освежавана от Wienerwald, 280 парка, имперски паркове в Пратера и градини за отдих в зоната на река Дунав. Във Volksgarten разцъфват 400 разновидности на рози, в съседният Burggarten жителите започват да излизат на зелената трева и парковете на замъците Белведере и Шьонбрун изложили своят бароков разкош.
 
 
Виена като на книга
Повече от 210 намаления в музеите и забележителностите, театри и концерти, магазини, кафенета и ресторанти, или механи типична за австрийците "Heurigen" и безплатен достъп на метрото, автобуси и трамвай за 72 часа – всичко това с „картата на Виена” само 19,90 евро. Също така картата дава възможност за безплатен транспорт на дете под 16 години!
 
 
Насладете се на чист въздъх
Кулинарните ентусиазци ще бъдат привлечени от  типичните виенски кафенета и градините на ресторантите наречени "Schanigärten". Един типичен търговски опит е иновационна разходка из различните пазари като Naschmarkt Виена, Karmelitermarkt или Brunnenmarkt: те дават храна и специални хапки за определения сезон и стават благодарение на ресторантите и дегустацията, пролетни върхове http://www.wien.info/ro/shopping-wining-dining
 
 
Театърът и музиката в целия град
Музика на фона на пролетта е осигурена от множество музикални фестивали: през май и юни доминират културния живот „Празнични седмици на Виена” (Wiener Фествохен) с международен театър и музика. Изпълнения на живо в Operaта, в началото на юни и Виенската филхармония ще проведе концерт в Шьонбрун парк на открито безплатно.


Празнични седмици на Виена
Опера
Концерти

 
Други почивки в Австрия

Paravion.bg ви  предлага Австрия като топ дестинация за пътуванията ви. Консултирайте се с информацията, представена на самолетните билети за Австрия, за да направите най-добрия избор за страхотна почивка в Австрия.

Paravion.bg: резервация на самолетни билети до Виена и internet check-in за полети до Виена.
 

виж повече