Самолетни билети до Рио Де Жанейро | София - Рио Де Жанейро

Самолетни билети Рио Де Жанейро - Brazil

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 15299
Пътуване до Рио Де Жанейро? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Самолетни билети до Рио де Жанейро – Град на карнавала

Самолетни билети до Рио де Жанейро – Град на карнавала
Paravion.bg предоставя постоянно актуална информация за всички налични билети до Рио де Жанейро. Ако Рио де Жанейро е част от списъка ви на любими туристически дестинации, можете да изберете по всяко време пътуване до Бразилия. Изберете желаното време за пътуване до Рио де Жанейро и вижте подробната информация за налични билети до Рио де Жанейро.
Подходящото време да посетите Рио де Жанейро и резервация на самолетни билети

Рио де Жанейро е подходяща дестинация за почивка, особено за периода от май до септември. Но ако искате да изберете друг  период, за да резервирате самолетни билети до Рио де Жанейро, ще останете приятно изненадани през цялата година.
 

Оферта за самолетни билети до Рио де Жанейро

Рио де Жанейро се конкурира с големите градове като Сидни за статута на най-красив град. Разположен в средата на залива Гуанабара, Рио де Жанейро е най-добрият град с плаж, простира се върху мили от бели пясъчни плажове.
 
 
Оферта за самолетни билети до Рио де Жанейро - Историята на града

Градът е бил открит от португалски кораб преди 500 години, на първия ден от 1502 година, обърквайки устието на залива с голяма река, капитанът го нарича Рио де Жанейро, река на януари. Така името остава дори след като е разкрито, че това не е река. Местните жители го наричат  по друг начин: Cariocas - което означава, бели къщи. Това е име, което хората използват и днес. Наричат още ​​Рио де Жанейро "Cidade Мaravilhosa" - Прекрасен град.
 

Резервация на самолетни билети до Рио де Жанейро и пътуване до "Cidade Maravilhosa"

Ако сте избрали за почивка офертата за самолетни билети до Рио де Жанейро, не забравяйте да имате в предвид и времето за плаж, за избора на престой. Плажовете на Рио де Жанейро определено са най-добрите. Копакабана и Ипанема са два известни плажове, две отсечки от бял пясък, постоянно огрети от слънчеви лъчи. Плажът е най-социалният център на Рио де Жанейро, местните жители и туристите прекарват по-голямата част от времето си по плажа или се охладяват в баровете и ресторантите, когато падне нощта.
 

Пътуване и културен опит в стил Рио де Жанейро

Ако искате да разгледате града от различни гледни точки, посещението в гетата, в покрайнините на Рио де Жанейро или участие във февруарския карнавал ще ви предложи интересни културни преживявания. Гетата нарастват внушително в покрайнините на Рио де Жанейро и увеличават границите на Рио. Разширенията са израз на неконтролируемата природа на града и посещението на тези общности е важен културен опит. Друг специален опит е карнавала през февруари, който е връх на поток от посетители. След една нощ на празника, в центъра на Рио де Жанейро се успокоява, след като блестящите декори и костюми, танцьори са изпълнили улиците със светлина, цвят и звук. Всички се наслаждават на тържествата, наистина запомняща се гледка, която определя духа на Cariocas. Консултирайте се с уебсайта и предложенията за самолетни билети и хотели от Paravion.bg до Рио де Жанейро.
 

Почивки в Бразилия

Заедно с Рио де Жанейро, Сао Пауло е един от най-важните забележителности на Бразилия. Резервирайте навреме самолетни билети до Бразилия и се подгответе да пътувате до най-известните туристически градове в Бразилия.

Paravion. bg: онлайн резервация на самолетни билети до Рио де Жанейро и интернет check-in за полети до Рио де Жанейро.
 

виж повече