Самолетни билети до Сантяго | София - Сантяго

Самолетни билети Сантяго - Chile

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 29
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 7112
Дата на заминаване Цена
KLM Royal Dutch Airlines София - Сантяго 06 Фев 2020 - 06 Мар 2020 29 дни 2 прекачвания 1 пътник Двупосочен 983 €

Самолетни билети до Сантяго

Самолетни билети до Сантяго
Ако си мислите за едно специално пътуване до Южна Америка, можете да се възползват от офертата за самолетни билети до Сантяго от сайта Paravion. Сантяго де Чили е важен като забележителност за откриването на Южна Америка. Чрез онлайн системата на Paravion.bg, можете да направите резервации и закупуване на билети онлайн до Сантяго. Тук ще намерите информация в реално време за наличността на самолетни билети до Сантяго. Можете да определите най-удобното за вас пътуване, така че да видите много интересни неща в Сантяго.
Защо да изберете оферта за самолетни билети до Сантяго

Преди да изберете една от наличните оферти за самолетни билети до Сантяго, можете да научите повече за града и възможността да го посетите. Тъй като, в края на краищата, общото впечатление на характеристиките за Сантяго, може да реши по-лесно маршрута ви за посещение и да се насладите на пълна почивка в Сантяго. Така че, с актуализиран списък на офертите за самолетни билети и хотели до Сантяго, ние предлагаме преглед на чилийската столица на републиката. Сантяго се състои от четиридесет на сто от населението в цялата страна, около пет милиона. Столицата на Чили е основана от конкистадор Педро де Валдивия, през 1541 г. показва уникална сложност на този континент, толкова разнообразен. Посетителите ще бъдат изненадани от неповторимото очарование на града на Сантяго. Сантяго е почти от две десетилетия на икономически растеж, превръща се в един от най-влиятелните центрове в Южна Америка. Въпреки съвременното развитие, чилийската столица Сантяго, не е загубила от очарованието си. Колониална архитектура на 16-ти век в Providencia, центъра на Сантяго, контрастира с модерни сгради в Лос Leones. На пръв поглед на инфраструктурата на града показва, че Сантяго вече имат чиста и модерна транспортна система. Звучи интересно, нали? Не се бавете да резервирате самолетни билети и се пригответе за пътуване до Сантяго!
 
 
Оферта за самолетни билети до Сантяго - Пътуване до чилийската столица и съседните региони

Ако сте се решили за самолетни билети до Сантяго, не забравяйте да имате в предвид посещенията в близките региони, достойни за проучване. Централната позиция на Сантяго е отлична отправна точка за тези, които се впускат в по-студените райони на южната или северната част на пустинята Атакама. През зимните месеци, ски ентусиасците се запътват към Андите, там можете да намерите най-добрите ски писти. Лозята на северозапад от Сантяго предлагат възможност да опитате един от най-известните вина в света.
 
 
За кои период  да изберете полетите до Сантяго
 
Столицата Сантяго се радва на средиземноморски климат и валежи през месеците юни, юли и август, заснежените Анди на запад предлагат зашеметяваща гледка. Можете да изберете полет за Сантяго през всеки сезон, в зависимост от вашите предпочитания. Не се бавете да резервирате самолетни билети до Чили и да планирате едина от най-хубавите почивки!
 
Paravion.
bg - резервация за самолетни билети, хотелски резервации и интернет check-in до Сантяго.
 

виж повече