Самолетни билети до Мумбай | София - Мумбай

Самолетни билети Мумбай - Индия

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 8959
Пътуване до Мумбай? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Оферта за самолетни билети до Мумбай

Оферта за самолетни билети до Мумбай
Офертата за самолетни билети до Мумбай е прекрасен избор, ако искате една чудесна почивка в Индия. Благодарение на Paravion, сте на един клик разстояние от града, избран за престой в Индия. На нашият сайт можете да резервирате самолетни билети онлайн в Мумбай, за всяко време, когато поискате. Просто трябва да попълните формуляра за търсене с вашите данни за пътуването. Стартирайте едно търсене за полет до Мумбай и вижте резултатите, получени по този начин. Изберете най-добрата оферта до Мумбай за самолетни билети и планирайте пътуването си до Индия.
Резервация на самолетни билети до Мумбай - бързо и евтино директно от сайта

Ако искате да резервирате самолетни билети до Мумбай, Paravion.bg ще ви спести чакането  на летището. Резервирайте самолетни билети до Мумбай директно от сайта - по-бързи и по-евтино, можете да осъществявате и интернет check-in онлайн от Paravion.bg.
 

За Мумбай – офертата за самолетни билети до Мумбай

Известен като Бомбай доскоро, е трудно да повярваме, че този космополитен град някога е бил представляван от седем риболовци, заедно с други острови по западното крайбрежие на Индийския полуостров. С течение на времето, Мумбай се е превърнал във важно пристанище и вход към целия полуостров. Днес градът е известен като търговска и финансова столица на Индия.
 
 
Мумбай, вчера и днес – с офертата за самолетни билети до Мумбай

Областта е принадлежала на португалците, докато тя е била подарена на краля на Англия Чарлз II, като част от зестрата на Катрин от Браганса. Съгласно британското управление,  града и цяла Индия навлезли в модерната епоха. Източно-индийската компания, огромен конгломерат от различни интереси в печеливши цели, се е остановила тук и в продължение на 90 години и се използват систематично двете природни ресурси на региона. Едва след народно въстание, районът попада под по-мек контрол на британската корона, под чието ръководство Бомбай се превръща в модерен град и важен днес. С течение на времето, Мумбай се е превърнал във важно пристанище и вход към целия полуостров. Изберете офертата за самолетни билети до Мумбай и открийте града, който днес е бизнес столицата на Индия.
 

Резервирайте самолетни билети за едно интересно пътешествие до Мумбай

Ако сте избрали дестинацията и сте резервирали самолетни билети до Мумбай, ще имате интересен опит. Мумбай не впечатлява мигновенно посетителите си. Но там е динамична енергия, която е повече от самия град. Това е най-богатият град в Индия, но има и най-много бедни хора, отколкото на всяко друго място в Индия. Това е град на антагонизми. Има много да се види във Victoriana, която е част от градския пейзаж (например, Victoria Terminus или часовник Rajabai). Вашето внимание заслужават и най-старите забележителности, като и остров Елефанта. Прекарайте няколко дни в Мумбай, откритието на 21-ви век в Индия, с вековни реликви от миналото.
 

Почивка в Индия

Paravion ще ви осигури пътуване в Индия по всяко време. От Paravion.bg, резервации за самолетни билети и хотел директно от онлайн системата.
 
Paravion. bg: резервиране на самолетни билети онлайн за Мумбай и интернет check-in за полети до Мумбай.
 

виж повече