Самолетни билети до Рим | София - Рим

Самолетни билети Рим - Италия

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 9204
Пътуване до Рим? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Оферта за самолетни билети до Рим

Оферта за самолетни билети до Рим
Paravion.bg предоставя в реално време информация за оферти на самолетни билети до Рим. В зависимост от избрания период на пътуване, Paravion.bg ви показва списък на наличните оферти за полет до Рим, съответни на данните ви за пътуване. За избрания период от време , можете да се консултирате освен за оферти на самолетни билети и списък с опции за хотели, в сайта Parвреavion.bg. Можете също така да сравните офертите за самолетни билети до Рим, и да избере най-добрата и най-удобния вариант за пътуване.
Резервирайте си Вашето пътуване до Рим: самолетни билети до Рим

Град, който заслужава името си "вечният град" и има значение в цялата история: столицата на Римската империя в миналото, Папската държава и Италия, Рим е един модерен град с богата културна традиция. Изборът на пътуване до Рим (предварителна резеревация на самолетни билети, хотелски резервации, създаването на свой собствен маршрут) ще гарантира приятното пребиваване в единa от най-елегантните столици на света. Сега изберете едина от офертите за самолетни билети до Рим.
 
Оферти за самолетни билети до Рим- маршрут на Рим

След като сте резервирали самолетни билети до  Рим, е време да се мисли за организиране на ваканционни маршрути. Ние препоръчваме да откриете Рим на крак. На всеки ъгъл ще намерите скрити съкровища и незабравими гледки. Вдишайте въздуха на Чезар в Римския форум, преминете през Колизеума, възхетителния блясък на двореца на Ватикана- и ще се попитате дали сте в столицата на модерната индустриална нация или да преглеждате страниците на историята. И дори около тези реликви от историята, Рим развива: това е град на модата, гастрономията и едина от най-популярните дестинации за пазаруване в света. От Рим може да стигнете до всеки град на Италия, с влак или автобус, разстоянията до големите градове са: 253 km от Болоня до 187 km Флоренция, 326 km от Генуа, 389 km от Милано, 144 km от Неапол, 647 км от Палермо, 352 км от Венеция. Освен големия брой туристи, Рим е дестинация за студенти, които искат да влязат в контакт с, или да задълбочат историята и културата на Италия, градът е голям академичен център. Подгответе се, следователно, да погълнете, еднакво, история и съвременност в един от най-интересните европейски градове, Рим – със самолетните билети до Рим.

Почивка в Италия

Paravion.bg  Препоръчваме Италия като топ дестинация за почивката ви и ви препоръчаме най-добрите оферти за полети до Италия.
 
Paravion.bg: резервация на самолетни билети до Рим и nternet check-in за полети до Рим.
 

виж повече