Самолетни билети до Тел Авив | София - Тел Авив

Самолетни билети Тел Авив - Израел

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 8941
Пътуване до Тел Авив? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Оферта за самолетни билети до Тел Авив

Оферта за самолетни билети до Тел Авив
Започнете с резервация на самолетни билети до Тел Авив. Paravion ще ви предостави подробна информация относно офертите за самолетни билети до Тел Авив в съответния период, който сте задали. Тел Авив е сред дестинациите, където можете да прекарате отлични ваканции. Ако имате намерение да започнете откриване на израелските земи, не пропускайте Тел Авив, търговската столица на Израел и първият модерен израелския град. Само трябва да изберете най-удобната за вас оферта за самолетни билети до Тел Авив, в зависимост от датите на пътуване. Paravion.bg ви позволява да направите онлайн резервации и закупуване на самолетни билети до Тел Авив. В допълнение на резервацията за самолетни билети до Тел Авив, имате възможност да направите резервация онлайн на хотел.
Открийте с офертата за самолетни билети до Тел Авив, първият град на Израел на модерните времена

Не се бавете да си резервирате едно пътуването до Тел Авив. Направете резервации за самолетни билети до Тел Авив от сайта на Paravion.bg, заедно с хотелски резервации. Готови сте за незабравимо посещение в Тел Авив. Paravion ви пожелава приятно пътуване!
 

Резервация на самолетни билети до Тел Авив, информации за Тел Авив

Ако сте резервирали полети до Тел Авив, продължете със събирането на информация за  града. Първото впечатление, Тел Авив е град, който носи малко от спокойствието на Бруклин, от чара и чувството за хумор на Париж и от общителността типична за Сан Франциско. Към това се добавят мили от Средиземно море, което принадлежи към Тел Авив, Израел. Специфичната история на Израел, добавя една истинска история на успеха.
 

Град, с история за успех – Оферта за самолетни билети до Тел Авив

Заслужава си да резервирате самолетни билети до Тел Авив и да си осигурите време, за да откриете цялото очарование на този град. "Пролетен Хълм" (Тел Авив) е било първото населено еврейско мястото на съвременен Израел. Улиците, в голямата си част са кръстени на кметове и основатели на миналия век, противно на очакванията, че те са наречени на библейските герои. Центъра на Тел Авив е огромна пешеходна зона. Можете да изберете пресни плодове и зеленчуци за пикник в популярния пазар Carmel, внимателно да се запознаете с творчеството на Nachalat Binyamin, можете да пазарувате в шикозния магазин Sheinkin и по улицине на King George. Булевард Ротшилд е един от първите в града, обграден с дървета и тротоари, пътека за велосипеди,  води до центъра на града, облицован с ресторанти, павилиони, където вие винаги ще намерите нещо интересно. Можете да посветите цялото пътуване в Тел Авив за кафенета, барове и ресторанти, за да видите местните жители и да се насладите на богат избор от ястия. Тел Авив е наистина на стара и нова земя, чиито корени са в историята, но с една млада душа.
 
 
Пътуване в Израел

Paravion ще ви предостави пълна информация за предложенията на наличните самолетни билети за пътуване до Израел. Независимо от наличното ви време за такова посещение, Paravion ще ви придружи при избора за най-удобно пътуване. На нашият сайт можете да намерите в допълнение към предложенията за самолетни билети до Израел и наличните възможности за настаняване за същия интервал, избран от вас.

Paravion.bg: онлайн резервиране на самолетни билети до Тел Авив и интернет check-in за полети до Тел Авив.
 

виж повече