Самолетни билети до Пекин | София - Пекин

Самолетни билети Пекин - China

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 156
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 7165
Дата на заминаване Цена
Lufthansa София - Пекин 05 Фев 2020 - 10 Юли 2020 156 дни 1 прекачване 1 пътник Двупосочен 550 €

Самолетни билети до Пекин - Топ дестинация в Азия

Самолетни билети до Пекин - Топ дестинация в Азия
Paravion ви кани да се консултирате с онлайн офертите за самолетни билети до Пекин, както и препоръки за най-подходящите възможности за настаняване. За резервации на полети до Пекин: Изберете желания период за пътуване, за да видите списък на офертите за самолетни билети до Пекин в съответния желан период; Сравнете офертите за самолетни билети до Пекин препоръчани от Paravion ; Проверете оферти за билети в Пекин ± 3 дни в сравнение с първоначално избрания период; Изберете най-удобния вариант за вас и резервирайте самолетни билети за Пекин.
Резервации на самолетни билети, настаняване и виртуална обиколка до Пекин

В допълнение към самолетните билети за Пекин, Paravion.bg ви предоставя информация за настаняване, събития и традиции, както и основните туристически атракции. Всичко онлайн, заедно с резервация на самолетни билети за Пекин и хотелски стаи. По този начин може да се възползвате от по-удобено и комфортно пътуване.
 
 
Оферта за самолетни билети до Пекин - Едно пътуване в историята, традицията, но и сегашен Китай

След като сте готови с резервацията на полети до Пекин, Paravion ви каним да продължите с виртуална обиколка на града. След като сте резервирали самолетни билети до Пекин, можете да получите допълнителна информация относно дестинацията. По този начин можете лесно да скицирате собствените си маршрути.
 

Началото на едно пътуване до китайската столица Пекин, с офертата за самолетни билиети
 
Не се бавете, да стартирате пътуване до Пекин, столицата на Китай, на един друг свят и друга цивилизация. Всичко, което трябва да направите е резервирате самолетни билети до Пекин и мечтата ви да посетите този град ще се сбъдне. Никъде на друго място в света няма да видите такъв град, който съчетава традиция и съвременност по такъв начин. Ярък контраст между екстравагантните дворци, имперски сгради на комунистическата епоха и модерни олтари на капитализма са впечатляващи и възхитителни едновременно. Така че, ако сте резервирали самолетни билети за Пекин, се подгответе да останете възхитени от този град. Въпреки, че ще срещнете скитащи по улиците на Мао възрастни хора облечени в униформи, Пекин се опитва да премахне идеята за комунизъм и да изгради един нов ярък образ. В другия край на града се появяват повече магазини, хотели, ресторанти. Освен това, съществуват традиционни улици ”hutong”,  с чайнарии, с импровизирани бръснарски магазини и павилиони, където се продават плодове и зеленчуци. На другия край на града може да видите различни, разкошни сгради на Китай. Най-известният е Забранения град. Със своите прекрасни декорации и скрити вътрешни дворове, дворецът предлага забележителна картина за цар на света, разкоша и неговите придворни. Пекин се гордее с древни храмове като Dong Yue даоистки храм, скрит в средата на оживена търговска улица. И накрая, но не на последно място, Пекин е идеалното място за тези, които се интересуват от китайска храна. В Пекин има различни регионални кухни от всички краища на страната, знаейки, че вечерята е ритуал за градските жители. Не се колебайте да направите резервации за самолетни билети до Пекин.
 
 
Други ваканции в Китай

Друга дестинация, за която Paravion представя оферти за самолетни билети и настаняване в Китай е Хонг Конг. Не се колебайте да впишете в списъка на любимите си туристически дестинации и Хонг Конг, заедно с Пекин.
 
Paravion.bg: онлайн резервация на самолетни билети до Пекин и интернет check-in за полети до Пекин
 

виж повече