Самолетни билети до Лима | София - Лима

Самолетни билети Лима - Перу

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 1
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 10478
Дата на заминаване Цена
Iberia София - Лима 21 Дек 2019 1 прекачване 1 пътник еднопосочен 1.215 €

Оферта за самолетни билети до Лима: Екскурзия до перуанската столица

Оферта за самолетни билети до Лима: Екскурзия до перуанската столица
За да установите данните на пътуването ви, моля консултирайте се с онлайн системата на Paravion.bg информация за оферти на самолетни билети до Лима, както и подробна информация за хотели на тази дестинация. Paravion.bg предоставя постоянно актуална информация за всички налични билети до Лима. Задайте желания диапазон на пътуване, извършите търсене за този период в системата Paravion.bg и прегледайте офертите на нашия сайт за полети до Лима. Не забравяйте, че при онлайн резервация на самолетни билети до Лима, системата на Paravion ви позволява да направите и онлайн check-in.
Оферта за самолетни билети до Лима: Един добър избор

След резервиране на самолетни билети до Лима, можете да определите някои пътни маршрути, в зависимост от туристическите атракции на столицата на Перу. Повечето посетители идват в Лима по път за Куско и Мачу Пикчу,  столицата на Перу, с над 8 милиона души, която ви предлага елегантност, която не можете да откриете никаде гругаде. Въпреки че Лима някога е била столица на Испанската империя, нейната история датира много от преди това. Демонстрира от преди колумбовите пирамиди, разпръснати в целия град на Лима, които се издигат драстично едновременно с  небостъргачите.
 

Музеи и културни центрове за посещение, ако сте избрали офертата за самолетни билети до Лима

Най-добрите музеи и културни центрове в страната се намират в Лима. Някои от най-добрите колекции от периода преди Колумб са тук. Кулинарството е сред най-добрите. Ако изберете ифертата за самолетни билети до Лима, можете да опитате местните храни, странните cevicherias. Лима има оживен нощен живот, който продължава до сутрешните часове. Музика на живо на местата наречени Пенас, ще ви въведат в културата на Criollo, за да се превърне в най-автентичното преживяване от музика и танц, който ще намерите в Латинска Америка. Повечето обиекти се намират в колониалната Лима. Всичко от катедрали и катакомбите до Чайнатаун се намира тук. Квартал Мирафлорес е известен със своите магазини, ресторанти, нощни клубове, съсед на квартал Сан Isidiro или изберете и квартали от морето, Barranco и Chorillos, го прави много подходящ бохем, морски дарове и развлечения, ако дойдете през week-endа. Не се колебайте да резервирате самолетни билети  до Лима.
 

Съседни дестинации, които да посетите в случай, че изберете офертата за самолетни билети до Лима
 
При резервация на самолетни билети до Лима, имате възможност да удължите пътуването си с посещение на някои съседни дестинации. На север ще намерите най-старата пирамида на американския континент, който е в Caral и на юг, Pachacamac друг важен комплекс от пирамиди е култов център от преди Колумб: Ако идвате през лятото, а градските плажове не ви привличат , отидете на плажа в Азия, където богатите хора от Лима ходят през weekendа в къщите си на плажа.
 

Други почивки в Перу

Paravion.bg препоръчваме Перу като дестинация за почивка, за пътуванията ви и предоставя информация за полетите и настаняване. За подробности вижте списъка на оферти за полети и настаняване в Перу.
 

Paravion. bg: резервирайте самолетни билети и хотел до Лима директно от уеб сайта и направете интернет check-in  за полети до Лима.
 

виж повече