Самолетни билети до Истанбул | София - Истанбул

Самолетни билети Истанбул - Турция

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 11687
Пътуване до Истанбул? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Оферта за самолетни билети до Истанбул: City-break

Оферта за самолетни билети до Истанбул: City-break
Резервирайте самолетни билети до Истанбул и ще се насладите на уникална почивка. Истанбул заслужава да бъде на първо място в списъка на варианти за кратка почивка city break. Малко градове могат да предложат на посетителите си толкова много. С история от три века и половина, атракции в изобилие, град който свързва двата континента, посещението в Истанбул е наистина уникално преживяване.
City-break: самолетни билети до Истанбул – едно прекрасно пътуване
 
Ако сте решили да резервирате самолетни билети до Истанбул, вече сте по пътя към един модерен град, екзотика, която поддържа своя чар с традиция от над три хилядолетия. Някога известен под името Византия, Константинопол за над 1600 години, Истанбул е бил столица на Източната Римска империя, Византийската и Османската империя. Всички те са оставили своя отпечатък върху града. Има много неща, които трябва да се видят в Истанбул, но за щастие на посетителите, повечето цели са близо до площада на Султана , в сърцето на Истанбул.
 

Маршрутите за пътуването с офертата за самолетни билети до Истанбул

След избора на самолетни билети до Истанбул, ще трябва да определите маршрута на пътуването си. В европейската част на Истанбул, изследвайте далечните квартали и няма как да не откриете някоя стара църква, римски колони и части от стените на някои отдавна забравени руини. Резервацията на самолетни билети до Истанбул ще ви предложи разходка из тесните улички на Капалъ чарши, посетете величествените катедрали и византийски и османските дворци, които след това могат да бъдат компенсирани с моменти на спокойствие в отлични ресторанти, кафенета и барове в стария квартал Бейоглу. За тези, които желаят да се осмелят и да направят най-добрия опит за пътуване в Истанбул могат да посетят азиатската част на Истанбул, през Босфора. Веднага след като минете по моста ще усетите разликата. Ще имате интересен опит за пътуване. Не се бавете да резервирате самолетни билети за Истанбул от Paravion.
 

Открийте с офертите на самолетни билети до Истанбул една модерна туристическа дестинация

Въпреки хилядолетната история, Истанбул е модерен метрополис, постоянно се променя. Ако сте решили да направите резервации за самолетни билети до Истанбул, посещение на едина от най-предпочитаните дестинации, както и оживената атмосфера на съвременния град. Последните години са свидетели на революцията, благодарение на младото население което изразява своето присъствие чрез пищен нощен живот и вълнуващ опит. Уникалната позиция на Истанбул добавя цвят и разнообразие на културният и оживен град, който носи влиянието си от два континента.

Paravion: търсете и резервирайте самолетни билети до Истанбул в онлайн системата.
 
 
Почивка в Турция

Paravion.bg ви дава на ваше разположение цялата необходима информация, за планиране на почивка в Турция, за да се насладите на голямо пътуване. За самолетни билети до Истанбул, вижте препоръките от сайта.

Paravion: резервация и check-in онлайн на самолетен билети.
 

виж повече