Самолетни билети до Аман | София - Аман

Самолетни билети Аман - Йордания

 • Заминаване от:
 • Тип на пътуването
 • Период на пътуване
  Период на пътуване
  Ден от седмицата
 • Продължителност, Брой прекачвания
  Брой нощувки в мястото на дестинация
  0 0
  Брой прекачвания
 • Вид полет
city 9269
Пътуване до Аман? Търси сега, използвайки горепосоченият формуляр, за да получиш най-добрите оферти за желания период на пътуване.

Оферта за самолетни билети до Аман, за една почивка в съвременната столицата на Йордания

Оферта за самолетни билети до Аман, за една почивка в съвременната столицата на Йордания
Йордания е сред най-високо оценени дестинации за тези, които искат големи промени в традиционния туристически пейзаж. Paravion.bg препоръчваме Аман, като основна туристическа атракция на Йордания. За да ви помогнем да решите по най-добрия начин вашето пътуване, Paravion.bg ви осигурява пълен списък на оферти за полети с дестинация Аман, от които да изберете най-добрия вариант. Три прости стъпки, които ще доведат до най-добрият избор за пътуване до Аман: Изберете периода, в който искате да приложите почивката си и поискате да видите офертите за самолетни билети до Аман; Сравните офертите; За да получите най-добри резултати по отношение на цените за самолетните билети, вижте офертите за ± 3 дни; След избора, имате възможност да резервирате желаните самолетни билети директно от сайта на Paravion.bg; Всички самолетни билети за Аман са придружени от подробна информация за възможности за настаняване, както и информация за специфични забележителности на града.
Резервация на полети и настаняване в реално време до Аман

След като сте намерили най-удобния вариант за офертите на самолетни билети  до Аман, можете да продължите с организиране на екскурзия до столицата на Йордания директно в онлайн системата на Paravion. Резервация на самолетни билети за Аман, резервация за настаняване в избраните хотели и създаване на туристически маршрути.
 
 
Модерен град пред портите на пустинята - Оферта за самолетни билети до Аман
 
Ако сте резервирали самолетни билети за йорданската столица Аман, преди да създадете маршрути за посещение на града, е време да научите повече за спецификата на този град. Това е пространство, което съчетава удивително определящи контрасти на Стария и Новия свят, както и местоположението на неговите географски контрасти между богатата пустиня и долината на река Йордан. С една дума, Аман.
 

Едно пътуване от древното минало до наши дни със самолетните билети до Аман

Аман е историята на двата града, свързващи древната цивилизация и модерно общество. Ще разпознаете всички очарователни модерни магазини, кафенета, ресторанти и хотели, заедно с останки от неолита в йорданската столица. В Стария Завет, Аман наричан Рава Амон, е бил столица на амонците около 1200 г. пр. Хр. Градът, който е възстановен е преименуван Филаделфия от Птолемей II Филаделф. При царуването на Herod, през година 30 пр.н.е., е наречена Аман и днес се смята за един от най-добре запазените римски градове в региона.
 

Открийте, избирайки офертата за самолетни билети до Аман, град на любопитните
 
Ако решите пътуване до йорданската столица Аман, имате възможност да откриете някои от любопитните факти на града, като например географското местоположение: Аман се простира върху седем хълма, наречени Jebel. Тъй като тези хълмове имат своя трафик, различните области на Аман са кръстени на техния белег. Първия хълм е най-близо до центъра, а последният по-широк хълм, най-далече. В централната част на Аман се намират най-старите сгради като амфитеатъра, офисите и хотелите са разпръснати из целия град. Много големи магазини, ресторанти и хотели са разположени около Jebel, Аман и в Shmeisani, докато в Abdoun има множество кафенета и ресторанти. Резервирайте времето си за интересно пътешествие в Йордания. Резервирайте самолетни билети за Аман.
 

Други ваканции в Йордания

Paravion.bg препоръчва Йордания като топ дестинация за следващото ви пътуване. Ние предоставяме информация и онлайн резервация на хотели и полети до Йордания.

Paravion.bg: Резервация на самолетни билети до Аман и интернет check-in за полети до Аман.
 

виж повече