Нов дизайн за Lufthansa за мобилни услуги: - Cheap Flight Tickets

Новини

07 Mar 2013

Нов дизайн за Lufthansa за мобилни услуги:

Lufthansa предлага специално разработено приложение за iPhone или Blackberry, Nokia, Android или друг вид смарт телефони. Бихте могли да имате мобилен достъп, където и да се намирате, до най-важните услуги свързани с Вашето пътуване с  авиокомпания Lufthansa.
Пътници на авиокомпания Lufthansa би трябвало да имат възможността  да се възползват от най-добрите възможни услуги по всяко време и навсякъде по света.Затова сеге Lufthansa предлага приложения за смарт телефон  в нов , свеж дизайн, с подобрени функции.
Тук  клиентите ще мога да намират дори още по-бързо атрактивни предложения за полети и ще имат достъп до най-често използваните улсуги, такива като чек-ин  за полет, преглед на статуса на полета, до своята  мобилна бордна карта или до въведените  в резервацията лични данни. Новата стуктура на страницата и изчистения дизайн осигуряват връзка до страницата  „по-голяма сестра” на портала и  от стационарен интернет.
 
По-бързото време за зареждане на страницата и повечето снимки осигуряват  приятно и осъвременено потребителско преживяване.
В допълнение, в бъдеще ще бъде необходим само един вход ( „login”)  навсякъде , за да се регистирирате и за да имате достъп до личните си данни , когато резервирате полет например или когато желаете да проверите баланса на бонусните си точки в Miles & More.  С разрешението на потребителя, данните по регистрацията ще бъдат запазени  в криптирана форма в устройството.Така , при следващото си посещение в уеб сайта, потребителя ще има директен достъп до своите пресонални услуги – без да се тревожи допълнително с нанасяне на паролата отново.

Винаги с актуална информация по време на пътуване -  автоматично получаване на важни известия:

Изхода на излитане е променен ?Няма проблем: Пътници, които са се регистрирали в апликацията на Lufthansa за важни известия за сатуса на полета, след чек-ин например, автоматично ще получават съобщение, показано в приложението, когато нещо по полетната им информация бива променено. Дори потребители,които неяма да пътуват към настоящия момент, могат да се запишат и да плучават известия относно предстоящи и настоящи полети  и по този начин да бъдат информирани за промени свързани с полетното разписание – инфромационна услуга, която е силно препоръчителна, особено когато трябва да посрещнете своето семейство, приятели или колеги на летището.
 
Всички потребители могат да активират и дезактивират опцията за получаване  на важни известия за настоящи промоции в настройките на приложението.

Практично и удобно : разширена функция за съхраняване на данни:

Когато пътуваме, искаме нещата да бъдат възможно най-опростени. Няма проблем: новата папка за пътни документи на Lufthansa спестява време и  помага в организирането на пътуването. Следователно, пътниците на Lufthansa ще имат в бъдеще възможността да притежават нещо подобно на лична база данни в апликацията, в която те ще могат да запазят докумнети  свързани с пътуването си,както и разрешителни за престой от типа на „зелена карта” например.Тази съхранена информация ще е достъпна и по време на мобилния чек-ин, за да могат пътниците да спестяват време и да не е необходимо въвеждането на всички задължителни  лични данни отново.
Още повече, че апликацията ще уведомява потребителите, когато срока на валидност на личния им документ за пътуване наближава до датата на изтичане-  така те ще могат да подготвят своевременната подмяна или подновяване на документа в достатъчно време преди началото на пътуване.
Винаги, когато и да летите  или желаете да посрещнете пътници от летището, апликацията на Lufthansa  Ви предоставя  полезни приложения и релевантна информация във всеки един момент.

Изтеглете Lufthansa приложението диретно от вашия смарт телефон :  просто въведете линка http://mobile.lufthansa.com/lp/bkm в браузера на Вашия смарт телефон. Видът на Вашия смарт телефон ще бъде разпознат автоматично  и ще бъде подготвена коректната версия  на апликацията  за изтегляне и.

Допълнително потребители на  iPhone имат вече опреативната система iOS 6 вградена  в техните мобилни телефони и мобилната бордна карта е достъпна и чрез апликацията „Passbook ”. Веднъж  чекирани  за полет чрез Вашия мобилет телефон , мобилната Ви бордна карта е запазена в апликацията „Passbook ” и може да бъде визуализирана  дори и без интернет връзка, в offine режим. Когато времето за Вашия полет наближи, вашата мобилна бордна карта ще се появи на стартовия екран на Вашият мобилет телефон.
 
« "Обратно към страница ""Новини"""