Czech Airlines летен сезон 2013 - Cheap Flight Tickets

Новини

08 Apr 2013

Czech Airlines летен сезон 2013

 
Нови дестинации започвайки от 31 Март 2013
 
 
През лятото на 2013 чешките авиолинии ще извършват полети до шест нови дестинации. Графикът на полетите ще включва нови маршрути до Цюрих, Флоренция, Мюнхен, Ница и Перм в Русия. Шестата дестинация е Сеул, където чешките авиолинии ще извършват полети в сътрудничество с Korean Air, с използвайки Airbus A330-300. В допълнение към казаното по-горе, компанията ще въведе по-голям брой полети в сравнение с миналата година, до 18 маршрути: Барселона, Берлин, Хамбург, Копенхаген, Милано, Стокхолм и Тел Авив. Самолетите Czech Airlines извършват полети до 42 дестинации в 24 страни и предлагат полети до 92 дестинации в 48 страни. Лятното разписание се прилага до 26 октомври 2013 г..
 
20 полети до Источна Азия
От юни, оферта на авиокомпанията ще бъде удължена до полети на дълги разстояния, до Сеул, където чешките авиолинии ще работят в сътрудничество с Korean Air. Двете компании ще предлагат на пътниците общо шест седмични полети от Прага до Сеул - два полета ще бъдат обслужвани от чешките авиолинии с помощта на Airbus A330-300 (всяка събота и неделя), а други четири полети, ще се изпълняват от Korean Air. По-голям брой полети до Южна Корея ще засили сътрудничеството между двете авиокомпании. Пътниците от Прага ще могат да се транспортират удобно и без дълго чакане от Сеул до редица дестинации в Източна Азия и Тихия океан.
 
Лятното разписание на Чешките авиолинии ще се разшири чрез добавяне на полети до седем дестинации в Япония: Фукуока, Нагоя, Ниигата, Окаяма, Осака, Сапоро и Токио и в Хонг Конг, Шанхай и Циндао в Китай, Индонезия Джакарта иДенпасар в Малайзия за Куала Лумпур и Кота Кинабалу популярна туристическа дестинация във Виетнам Da Nang и островите в Тихия океан, Гуам и Палау, както и на много други места. Като цяло, бяха добавени към полетите на Чешките авиолинии 20 нови полети до Източна Азия.
 
 
До 99 двупосочни полети седмично от Прага до Германия.

Най-голям брой полети, изпълнявани от чешките авиолинии през лятото, ще се предлагат по маршрути между Прага и многобройните дестинации в Германия. В допълнение към Берлин, Дюселдорф, Франкфурт, Хамбург и Щутгарт, Чешките авиолинии ще извършват полети до Мюнхен. Новата услуга ще работи от 1 юни, и пътниците ще могат да изберат от три двупосочни полета на ден.

Чешките авиолинии ще добави допълнителен дневен полет, в допълнение към съществуващите два, Дюселдорф, Берлин и Хамбург. В сравнение с миналата година, компанията ще работи в по-голям брой полети до Франкфурт на Майн и Щутгарт. Като цяло, Чешките авиолинии ще работят до 99 двупосочни полета на седмица до шест дестинации в Германия с 42 полета повече в сравнение с миналата година.

 
 
 
Осем дестинации за Русия - връзки в Източна Консолидиран.

Czech Airlines постепенно ще разшири броя на дестинациите в Русия и съседните страни в региона. Перм ще бъде осма дестинация в Русия към компанията ще започне да функционират директни полети. За сега, ще се извършват два пъти седмично полети, заминаващи от Прага, всеки четвъртък и неделя вечер.

 
 
През лятото на 2013 г., чешките авиолинии ще извършва полети до 15 дестинации в руските страни и страните от ОНД, включително Алмати, Ташкент и други дестинаци. Това означава, че общотото предлагане ще включва до 96 полета седмично, средно по 14 полета на ден. От тях петте ежедневни полети за връщане ще бъдат обслужвани от Москва, общо 38 полета на седмица, осем полета седмично до Св. Петербург, седем за Ереван и Киев, шест до Самара, Екатеринбург 03:55 часа в Минск и Ростов, три до Алмати, Нижни Новгород, Уфа, Одеса и Тбилиси, и двапъти седмично за Перм и Ташкент. В сравнение с миналата година, авиокомпанията ще увеличи броя на полетите до Москва, Нижни Новгород, Санкт Петербург, Ростов и Уфа. Влизането в експлоатация на новия Airbus A330-300 на маршрути до Алмати, Екатеринбург и Москва ще бъде от полза за комфорт на пътниците.
 
« "Обратно към страница ""Новини"""