KLM Royal Dutch Airlines –Въвежда нова политика за багаж от 22 април 2013 - Cheap Flight Tickets

Новини

15 Feb 2013

KLM Royal Dutch Airlines –Въвежда нова политика за багаж от 22 април 2013

KLM оферта, за пътниците които пътуват в Европа имат една нова персонална усулига.
 
KLM обяви днес нов подход (описан в съобщението към медиите по-долу) за пътувания в рамките на Европа, започвайки от 22 април 2013.
 
KLM Royal Dutch Airlines ще въведат по-конкурентни цени до много дестинации в рамките на Европа. Започвайки от 22 април 2013, KLM ще намали цените си до 99 евро за още 11 европейски дестинации, предоставяйки полети към 30 дестинации от Европа на тази цена. Допълнително KLM ще въведе и една нова политика за персонализиране на цените, отделяйки цената на билета от цената на багажа.Започвайки от 23 април 2013, пътниците от икономичната класа ще заплащат 15 евро за чекиран багаж, за европейските дестинации,(ако багажът се заплаща в момента на закупуване на самолетните билети. Цената на летището ще бъде от 30 евро). Постоянните клиенти, които са или ще станат членове на Flying Blue -програмата за лоялност, ще получат безплатен чекиран багаж. На това предимство ще се радват и кооперативните клиенти, членове на програмата BlueBiz или пътници, които има самолетни билети тип “full flexible”. Стартирането от  KLM на този нов бизнес модел в цяла Европа е в отговор на промените в потребителското поведение на клиентите: много от клиентите пътуват без чекиран багаж по европейските трасета. Още повече, че пътниците желаят да имат възможността да си персонализират пътуването, да имат възможността да си изберат  място в самолета или повече място за краката(Economy Comfort).
 
Що се отнася до политиката за транспортиране на багажа, моля имайте предвид следното:
 
-това е валидно само за европейски полети и само в икономична класа. Така че, пътник с интернационална дестинация, който пътува в економична класа, ще се възползва от сегашните разпоредби(броя на обиекти, тегло, габарити)
-членовете на Flying Blue, независимо от класата на пътуване ще имат 1 безплатен багаж.
 
Всичко, което трябва да направите е да се включите и ще получите код за регестриране, който да ползвате всеки път когато изваршвате резервации на KLM и не само (Air France, Alitalia, Tarom, Aeroflot, Delta и т.н.)
По доло имате линк за записване: https://www.klm.com/travel/ro_en/apps/myaccount/myahome.htm#/passage/acc...?
 
-пътници в класа B и Y(флексабилна икономична класа) ще имат възможността за някои безплатни парчета багаж.
 

Ще ви информираме с новости, веднага когато получим повече информация от авиокомпанията.

 
« "Обратно към страница ""Новини"""