QATAR EXECUTIVE – обявен за най-добрия бизнес авиооператор за 2012 година! - Cheap Flight Tickets

Новини

11 Feb 2013

QATAR EXECUTIVE – обявен за най-добрия бизнес авиооператор за 2012 година!

Корпоративната  „jet” дивизия на Qatar airways  - Qatar Executive  беше наградена  с  отличието „Най-добър бизнес авиооператор за 2012г.”  от престижното издание на  „Aviation Business”.

Qatar Executive получи това признание за силната си отдаденост при предлагането на услуги на особено високо ниво по време на полет на своите клиенти, както и за постигането на  нови партньорства с  Северноамериканската доставчик „Flexjet „ и  с компания „Bombardier”  и нейното ауторизирано представителство за Близкия Изток.

Qatar Airways Chief Executive администратор  - Al Baker  твърди, че награда  за " най-добрия бизнес авиопревозвач за 2012г.” е огромно признанив за авиокомпанията и е невероятно постижение от гледна точка на силната конкуренция в региона. Всичко,това според него показва,че продуктите и услугите, които предлага Qatar Executive са всепризнати и че се отличават силно по качество от конкурентите на пазара в Близкия Изток.

Qatar Airways е една от малкото  авиокомпании в свет , които предлагат „private jet” услуги, част от премиум продукцията в портфолиото си и след своето начало преди 3 години Qatar Executive  се е развил като лидер в ексклузивните авио-чартър  услуги не само на регионално, но и на световно ниво. Компанията днес оперира с  шест напълно собствени  „all-Bombardier private jets” .

 
« "Обратно към страница ""Новини"""